Makbule Orman Ortaokulu

WEB https://makbuleormanoo.meb.k12.tr
Adres : Hürriyet Mahallesi 1535. Sokak No 4 KARAMAN
VİZYON : Vizyonumuz bizim idaeallerimizdir. Öğrencilerimize kendi davranışlarımızla model olup, Hoşgörü ve anlayış içinde demokrasiyi benimseyip yaşayan, İnsana insan olduğu için değer verme becerisi kazanmış İdeal insana ulaşmayı hedefleriz. Hedeflerimize ulaşabilmek için teknolojiden faydalanmanın öneminin farkında olmakla birlikte gerek dersliklerde gerekse teknoloji ve bilişim sınıflarımızda teknolojik imkanlardan faydalanmak temel amacımızdır. Bu kapsamda güvenli internet bilinci kazandırmak önceliklerimizdendir. Buna bağlı olarak, eğitimde en iyiye ulaşma hedefiyle; Çevrede ve ilimizde tercih edilen, Model alınan bir okul olmak Temel hedefimizdir.
MİSYON : Okul olarak bizler Topluma yararlı olmayı, Vatanını ve milletini yüceltmeyi amaç edinmiş, Ahlaklı Kendine güvenen Değişim ve geşilim için öğrenmenin gereğine inanan, İnsanı insan yapan özellikleri kazanmış, Çağdaş anlayışa sahip Milli değerlerini benimsemiş, Memleket sevdalısı Özgür bireyler yetiştirmek için buradayız.
BAŞARILAR : 2022 Yılı Fen Lisesini kazanan öğrenci sayısı: 6 Anadolu Lisesini kazanan öğrenci sayısı: 2 Sosyal Bilimler lisesini kazanan öğrenci sayısı : 2 Diğer nitelikli Liseleri kazanan öğrenci sayısı : 2

Saatler : 08.30-15.40
Servis :
Ulaşım : Okulumuza şehir içi minibüs seferleri ve belediye otobüsleri ile kolayca ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Hürriyet Mahallesi 1535. Sokak No:4 KARAMAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Karaman Hürriyet Mahallesinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :